Kosmetika su kanapėmis pasižymi ypač drėkinančiomis savybėmis. Kosmetikoje naudojami kelių rūšių ekstraktas iš kanapių: Cannabis Sativa Seed Oil (Kanapių sėklų aliejus). Aliejus išgaunamas iš šalto spaudimo kanapių sėklų, kurie turi daug gerų savybių, todėl yra labai veiksminga drėkinanti, minkštinanti ir lyginanti odą priemonė.

Kanapių kosmetika naudojama po prausimosi ar net prausiantis, pavyzdžiui, naudojant dušo želės ar kanapėmis praturtintus vonios “maišelius”, kurie kol gulėsite karštoje vonioje maitins jūsų odą.

Kanapėse esantys baltymai sustiprina odos ląsteles gydant įvairias odos problemas, tokias kaip egzema, spuogai, uždegimai, dermatitas, psoriazė, rožinė ir kt. Kosmetika su kanapėmis būna įvairių formų: drėkinantys kremai, serumai, lūpų balzamai, taip pat ir gydomieji kremai ir t.t.

Rodoma 1–30 iš 60